2017-06-09

Off-topic: Ögonbryn

Personligen så föredrar jag ögonbryn som ser naturliga ut, inte som två mörka rektangulära streck som enligt mig mer skulle passa på scen än till vardags eller om man ska ner på stan.

Iallafall är det svårt att hitta bra ögonbrynsprodukter, många är för varma/röda i nyansen istället för att gå åt det kalla och grå hållet.

Pixi duo brow i färgen Natural brown. Penna i ena änden och ett bryngel i andra änden. Bra brun färg som inte går åt det röda hållet och bryngelen är riktigt bra, brynen hålls på plats länge. Nu ska man inte tro att bryngelen är tillräckligt på egenhand för att färga brynen tillfälligt med, de skulle lika gärna kunna göra det helt ofärgat. Det enda som saknas är en borste att borsta igenom brynen med. Hade Pixi sålt dessa separat så hade jag inte köpt bryngelen, pennan är jättebra trots den konstiga formen som är som en triangel och inte rund, jag tycker att dessa bryngeléer är lite småsnuskiga då de blir äckliga rätt så snabbt, man kan även se det även med blotta ögat.

Santé har rätt ok ögonbrynspennor, men är lite mörka för mig.

IsaDora har bra pennor med vettiga nyanser, men jag förstår inte varför den ljusaste pennan har glitter i sig. Skulle den inte vara så skimrig så skulle jag ha den perfekta ögonbrynspennan.

Neve cosmetics manga brows i "Ash blond and brown", det är lite för mjuk konsistens på pennan för mig. Det är en två i ett ögonbrynspenna, dvs en penna i vardera ända och det ingår en liten borste i ena locket vilket är trevligt. Rätt ok färger.

Stila Stay all day waterproof brow color i färgen Light, jag fick inte denna att funka. Ska vara ungefär samma sak som Suqqu's berömda ögonbrynsfiltpennor, dvs en dupe.

Wet n Wild ögonbrynspalett, är en bra liten palett. Men jag har lite problem med att applicera ett puder i mina ögonbryn så jag håller mig till pennorna.

Alla produkter som nämns här har jag själv köpt eller fått som prover. Bara för att något passar mig betyder inte att det per automatik kommer att passa er. Alla är olika och man kan vara känslig/allergisk mot allt.