2016-06-21

Off-topic: Crèmer

Eilas olika crèmer. Jag är inte så jätte imponerad av dessa, de flesta innehåller bara jojobaolja som olja och det ger inget till mitt ansikte, hyn blir bara sträv och hemsk. Jojobaolja använder jag bara i hårbalsam.

First Aid Beauty Ultra repair cream. Det står att den är oparfymerad "fragrance free" vilket inte är sant. Den innehåller eukalyptus, även om doften är relativt milt så är det doft på den. I övrigt så innehåller den silikoner som jag är mindre nöjd med men kan tänka mig att dutta med den för att testa, men jag kommer inte att testa denna produkt i ansiktet på grund av eukalyptusen. Hade det inte varit för silikonet och doften så hade denna varit väldigt spännande att testa. Kommer nog mest använda den som en nödlösning på jobbet om jag skulle ha glömt min handcrème hemma.

Alla produkter som nämns här har jag själv köpt eller fått som prover. Bara för att något passar mig betyder inte att det per automatik kommer att passa er. Alla är olika och man kan vara känslig/allergisk mot allt.