2016-03-11

Off-topic

Jag tänkte gå igenom hudvårdsprodukter som jag har införskaffat, ibland återkommer jag till produkterna igen och igen då de var bra, andra har jag bara provat som prover (de lite större typer av prover 15-50 ml), e.t.c. Det kommer att dyka upp inlägg om detta lite då och då, varvat med mina vanliga DIY inlägg.

Det kommer att handla om både hud-, hår- och kroppsvård. Vissa sektioner är mer omfattande än andra. De kommer förhoppningsvis i den ordningen som man ska använda dom. Bara för att ha någon form av ordning på det hela. De kan när som helst uppdateras efter att de har publicerats, då jag kan ha provat på nya produkter som jag vill ta med.

Allt är införskaffat genom att jag tagit pengar ur egenficka och pröjsat för produkterna. Proverna är vanliga prover som alla får lite då och då när man genomför större och mindre inköp.

Ibland har jag köpt saker för att kunna jämföra med det som jag själv har gjort (av nyfikenhet), för att se vart landet ligger. Men för det mesta så köper jag produkter precis som alla andra för att jag gillar produkterna/är nyfiken och ibland jag har inte alltid tid att göra allt som jag skulle vilja. Jobbar man heltid och är en helt vanlig människa som är dödstrött när man kommer hem om kvällarna är det bra att ha en köpeprodukt som man vet är pålitlig om det skulle krisa.

Smink köper jag alltid färdigt, det blir bara inte bra om man försöker sig på att göra dessa typer av produkter själv. Men vill ni se ut som en cr*ck wh*re/lantfia, så varsegod och gör eget.

En typ av produkt som jag inte anser sig rättfärdiga priset är salt- och sockerskrubbar. Vem som helst kan göra dessa hemma i köket för en tia och under 5 minuter. Om green washing är fult, så borde skin care washing vara ännu fulare (eller vad man nu ska kalla det för?). Sedan ska man inte tala om alla företag som tar en olja häller över den i en liten flaska, sätter på en etikett och sedan säljer den för dyra slantar till intet ont anade människor.